Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Το Search Engine Optimization (SEO) στην Ελλάδα

Search Engine Optimization (SEO)

"SEO, δηλαδή η βελτιστοποίηση του site σας για τις μηχανές αναζήτησης, σας ανεβάζει στη 1η σελίδα του Google. Έτσι δε χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα κάθε μήνα για διαφήμιση.
Σας βοηθάμε να έχετε περισσότερους πελάτες, περισσότερα κέρδη και να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Αν ξοδεύετε λεφτά σε Google Adwords σας βοηθάμε να ελαχιστοποιήσετε τα κόστη σας."

Πολύ καλά τα γράφουμε εδώ στην Ελλάδα μας. Η παραπάνω διαφήμιση είναι μια από τις άπειρες πλέον στο internet εάν ψάξουμε στο Google για την λέξη SEO. Θυμάστε το 1990 εάν δεν κάνω λάθος πού όλοι γίναμε και ασφαλιστές για ένα γρήγορο και σίγουρο εισόδημα; έτσι έγινε και με το SEO όλοι κάνουμε και αυτό (με έξτρα φυσικά χρήματα) έχουμε την μεγαλύτερη εμπειρία και είμαστε και οι φθηνότεροι.


ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΗ όταν παραδίδεται το site από τις εξειδικευμένες εταιρείες του χώρου WEB DESIGN (στον τομέα αυτό δεν υστερούμε καθόλου σαν Ελλάδα πολλές ελληνικές εταιρείες διαπρέπουν έξω) το SEO  είναι μέσα στην τιμή και όποιος δεν ενδιαφέρεται διότι έχει προσωπικό για αυτή τη δουλειά η εταιρεία που κατασκεύασε το site  παραδίδει μαθήματα σε αυτούς.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω για το SEO είναι ότι ποτέ μα ποτέ μην πιστεύεται ότι ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΤΟΥ GOOGLE Έτσι δε χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα κάθε μήνα για διαφήμιση. 

Πάντα χρειάζονται χρήματα και κανένας δεν μπορεί να υποσχεθεί και να τηρήσει ότι θα είστε πάντα στη πρώτη θέση στις μηχανές αναζήτησης. Μάθετε μόνη σας να υλοποιήσετε το SEO θέλει λίγο χρόνο για εκπαίδευση  όπως και κάποια δουλειά αργότερα διότι δεν είναι ένα πρόγραμμα που το εγκαθιστάς και τρέχει μόνο του θέλει προσωπική εργασία αλλά είμαι πλέον πεισμένος ότι η μετά εργασία γίνεται σωστά μόνο από τον άνθρωπο που ξέρει και 'έχει την εμπειρία για το η τα αντικείμενα που αναφέρονται στο site του.  
Μόνο μια εταιρεία μου έκανε εντύπωση η οποία για εμένα έχει και το καλύτερο internet marketing εφαρμόσει στο site της  δίνοντας βιβλίο ενημερωτικό στον κόσμο που γράφεται στο newsletter της, μπράβο παιδεία.

9 σχόλια:

  1. Καλημέρα πως μπορούμε αν ενημερωθούμε, και πόσο διαρκεί μια εκπαίδευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντομα θα αναρτήσω ένα βιβλίο με τα βασικότερα βήματα για να ενημερωθείτε καλύτερα. Θα είναι σε μορφή pdf και θα διανέμεται δωρεάν, όνομα "SEO για όλους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το seo είναι ίσως το σημαντικότερο εργαλείο του digital marketing σήμερα γιατί συμβάλλει περισσότερο από κάθε άλλο στην αύξηση των εσόδωνμιας εταιρίας. Σήμερα έχει γίνει μια σύνθετη διαδικασία που απαιτεί γνώσεις σε πολλά γνωστικά αντικείμενα. Θα συμφωνήσω με το πολύ καλό άρθρο ότι όσοι υπόσχονται την πρώτη θέση δεν μπορούν να εγγυηθούν για αυτό γιατί πολύ απλά δεν ελέγχουν τον αλγόριθμο της Google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με το άρθρο, θα διαφωνήσω λίγο με τη τελευταία παράγραφο. Είναι δύσκολο να ασχοληθεί κάποιος άσχετος με το SEO, ειδικά αν έχει και άλλα καθήκοντα σε μία επιχείρηση.Είναι μία χρονοβόρα και αρκετά δύσκολη δουλειά για την οποία, όπως λέει και ο συγγραφέας, δεν υπάρχουν φόρμουλες. Η καλύτερη λύση για μένα είναι η πρόσληψη ενός καλού επαγγελματία ή η συνεργασία με μία αξιόπιστη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί οι τύποι που υπόσχονται γρήγορες «εγγυημένες πρώτες θέσεις» και άλλους τέτοιους λαγούς με πετραχήλια είναι απλοί καιροσκόποι οι οποίοι, δυστυχώς, κάνουν τον κόσμο να βλέπει το SEO με κακό μάτι. Καλό είναι λοιπόν να ψάχνει κανείς μία καλή και καταξιωμένη εταιρεία και να μην εμπιστεύεται αυτούς που τάζουν τα πιο εξωπραγματικά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο site. Έμαθα πρόσφατα για το SEO και τις ικανότητές του και από ότι έχω καταλάβει, μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ολόκληρες επιχειρήσεις από καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Informative artile can it was amazing kindly share more stuff with us so we can understand better.

    For more detail
    PPChero

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ