Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οι Έλληνες αγοράζουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους μέσα από το διαδίκτυο.

Αγορές online
Χριστούγεννα και τα μαγαζιά έχουν την τιμητική τους.  Όλοι θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα, εκτός των κλασικά οικογενειακά δώρα.

Τα μαγαζιά όμως δεν είναι μόνο τα φυσικά που επισκεπτόμαστε. διαλέγουμε ή δοκιμάζουμε κάποιο υποψήφιο προϊόν προς πώληση. Πλέον υπάρχουν και τα λεγόμενα on line καταστήματα που έχουν κατακτήσει την Ελληνική αγορά.

Δεν την έχουν κατακτήσει άδικα αφού πολλές φορές αγοράζοντας on line έχουμε όφελος έως και 70 % από την τιμή που θα πετυχαίναμε σε ένα φυσικό κατάστημα.


Πιο συγκεκριμένα και όπως αποκάλυψε η έρευνα, 8 στους 10 Έλληνες καταναλωτές θα ανατρέξουν σε ηλεκτρονικά καταστήματα για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Έρευνα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οι Έλληνες στρέφονται στις online αγορές, καθώς η αύξησή τους το β’ εξάμηνο του 2011 αγγίζει το 30%.

Αναφορικά με τις προτιμήσεις των δύο φύλλων, οι άντρες προτιμούν τις ηλεκτρονικές αγορές, με το 31% να δηλώνει πως θα αγοράσει δώρα μόνο μέσω Internet, ενώ οι γυναίκες ακολουθούν με 24%.

Επιπλέον και παρατηρώντας τις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, οι νεότεροι καταναλωτές 25-34 θα πρωτοστατήσουν στα ηλεκτρονικά ψώνια, αγοράζοντας τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους φίλους τους κυρίως από το διαδίκτυο.

Γιατί όμως έχουμε φτάσει σε αυτά τα μεγέθη;  Πάνω από το 70% των συμμετεχόντων σε έρευνα δήλωσε πως οι ηλεκτρονικές αγορές τους βοηθούν στη σύγκριση των τιμών, ενώ το 50% απάντησε ότι είναι σαφώς πιο οικονομικές.

Το 31% θεωρεί πως στο Internet μπορεί κανείς να βρει πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα δώρα. Επιπλέον, το 26% του πληθυσμού βρίσκει το online shopping πιο ξεκούραστο, ενώ το 21% ψωνίζει ηλεκτρονικά, και εξοικονομεί και χρόνο εκτός από χρήμα.

Οι προτιμήσεις των Ελλήνων για κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά, υπολογιστές όπως και στη κατηγορία  Lifestyle υγεία & ομορφιά, ρολόγια & κοσμήματα, αθλητικά είδη είναι πρώτες στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών γέρνουν προς το ebay το ricardo.gr και μετά από την τελευταία του κίνηση με τη κατηγορία online υπηρεσία δώρου είναι και το getitnow.gr

Οι άντρες να προτιμούν κυρίως τα ηλεκτρονικά προϊόντα (38%), ενώ οι γυναίκες να αναζητούν προϊόντα μόδας και ομορφιάς (15%).


Οι Έλληνες φέτος θα προτιμήσουν να αγοράσουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους μέσα από το διαδίκτυο εσείς;

Δείτε μερικές από τις ποιο γνωστές και πετυχημένες on line καμπάνιες.

Πουλά και αγόρασε τα πάντα. Με απλή εγγραφή στο Newsletter τα έχεις όλα.  
 

Τα ποιό πετυχημένα Deals της Ελληνικής Αγοράς. Κάνε το ποιο έξυπνο δώρο.  Δώρο χωρίς χρήματα.
 Το πρώτο e-shop της Ελλάδας δεν μένει ποτέ πίσω. 10 Euro μείον δεν είναι λίγο.
Απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά, internet, και 2 συνδέσει κινητών από 150 χρόνο ομιλίας μόνο 5? το μήνα!!!!!!

Δείτε ακόμα: ασφαλή onlineαγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Online μαθήματα Wordpress

μαθήματα Wordpress

14325 Άτομα έλαβαν δωρεάν τον παρακάτω οδηγό.

Εσείς;