Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Το Timeline του Facebook είναι πλέον διαθέσιμο.


Τώρα μπορείς να πεις την ιστορία της ζωή σου με τη χρήση μόνο μιας σελίδας.
Ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής του Facebook, ανακοίνωσε στο ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της εταιρίας ότι πλέον είναι στο κοινό διαθέσιμη η υπηρεσία Timeline.

Περισσότερα λόγια δεν θα πούμε δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τη ακριβώς γίνετε με το Timeline του Facebook.






Πως μπορείτε να μπείτε στο Timeline απλά κάντε κλικ εδώ. Πρέπει να γνωρίζετε ότι χρειάζεται update o Flash player με την είσοδο σας στο Timeline

Τέλος σκοπός του νέου σχεδιασμού του Facebook σύμφωνα με τον ιδρυτή του, είναι όλοι οι χρήστες να βάλουν άφοβα όλα τα προσωπικά τους στοιχεία στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης.

Πολύ καλή κίνηση τεχνολογικά από το Facebook, και εάν λάβουμε υπόψη το
Google + (είδη ή τραγουδίστρια Britney Spears έχει ένα εκατομύριο «Like», Google + ) και το YouTube update που έγινε πριν από λίγο καιρό θα καταλάβουμε πόσο μεγάλη είναι πλέον η μάχη για το ποιος θα αποκτήσει τη δύναμη στα Social media.

Ποιος θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα προσωπικά δεδομένα με τη θέληση και τη συγκατάθεση του χρήστη. Εγώ θα σας πρωτινό να διαβάσετε τον ηλεκτρονικό οδηγό «
Προστασίατης ιδιωτικής μας σφαίρας στο Facebook» που προσφέρεται από το saferinternet.gr  δωρεάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Online μαθήματα Wordpress

μαθήματα Wordpress

14325 Άτομα έλαβαν δωρεάν τον παρακάτω οδηγό.

Εσείς;