Σημαντικότερα άρθρα

Από το Blogger.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η Apple, μετά το βίντεο του Trevor Eckhart σταματήσει να το υποστηρίζει



Ο ερευνητής ασφαλείας «Trevor Eckhart» δημοσίευσε ένα video που δείχνει με ιδιαίτερα λεπτομερή τρόπο ένα κρυμμένο λογισμικό που είναι εγκατεστημένο σε κινητά τηλέφωνα και καταγράφει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με δραστηριότητες των χρηστών.

Ένα video που διαρκή μόνο 17 λεπτά δημοσιεύτηκε στο youtube.com και εως τώρα το έχουν δει  1,093,917 φορές, δείχνει πώς το software αυτό -γνωστό ως Carrier IQ- καταγράφει κάθε μήνυμα κειμένου, αναζήτηση στο Google και τηλεφωνικό αριθμό.

Στο παρακάτω  video το κινητό του
Eckhart ένα HTC εμφανίζεται με την ονομασία «HTC IQ Agent» καταγράφει τα https από τα URL που επισκευτόμαστε και ότι το λογισμικό λειτουργεί όταν το Android OS είναι σε λειτουργία φυσικά ο χρήστης δεν μπορεί να διακόψει την λειτουργία του. Όλα τα παραπάνω βασίζονται στο περιεχόμενο του ερευνητή στο παρακάτω video.



Η εταιρεία Carrier IQ, αναφέρθηκε στο συμβάν λέγοντας πως το λογισμικό υπάρχει μόνο για τη συλλογή πληροφοριών για να συλλέξουν πληροφορίες όπως: για μία τηλεφωνική κλήση διακόπτεται, η ποιότητα του σήματος είναι φτωχή, οι εφαρμογές διακόπτονται ή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνετε δεν είναι ικανοποιητική.

Η Apple, μετά το βίντεο του Trevor Eckhart που αποδείκνυε ότι το software Carrier IQ, το οποίο είναι ενσωματωμένο και στο iOS, καταγράφει τις κινήσεις των χρηστών, ανακοίνωσε επίσημα ότι έχει σταματήσει να το υποστηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχολικα βιβλια

Oι σύνδεσμοι είναι: (σχολικα βιβλια κατεβασμα download school books)
1.)Βιβλία Δημοτικού
2.)Βιβλία Γυμνασίου
3.)Παροράματα βιβλίων Δημοτικού – Γυμνασίου
4.)Προσχολική Αγωγή
Βιβλία τα οποία διατίθενται σε ψηφιακή μορφή για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο μπορείτε να ανακτήσετε επιλέγοντας τον σύνδεσμο του αντίστοιχου μαθήματος από την αρχική ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Επίσης, βιβλία διατίθενται και από τον διαδικτυακό τόπο του Ψηφιακού Σχολείου. (http://digitalschool-4.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php )
Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990  ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Online μαθήματα Wordpress

μαθήματα Wordpress

14325 Άτομα έλαβαν δωρεάν τον παρακάτω οδηγό.

Εσείς;